torsdag den 7. juli 2011

Citronfromage... det er meget nemmere end man tror :)



Kunne man leve af citronformage, så tror jeg helt sikker at min mand gjorde det!

Ingredienser
4 blade husblas
3 Æg (hele, pasteuriserede)
100 g sukker
1⁄2 dl citronsaft (friskpresset)
1⁄4 l Piskefløde

Instruktioner
Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Pisk hele æg og sukker til en luftig æggesnaps med elpisker.
 Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i vandbad eller i microovs (OBS vær varsom, det skal have fingertemperatur).
 Bland den med citronsaft. Rør husblassen i æggene. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen, når den er næsten stiv. Hæld fromagen i en skål og stil den tildækket i køleskabet til den er stivnet.

Noter
Kan pyntes med:
 Flødeskum, chokoladespåner eller revet skal fra en økologisk citron

Ingen kommentarer:

Send en kommentar