søndag den 24. juli 2011

Kalkun i paprikaflødesovs



Ingredienser

900 g kalkunbryst
4 Løg
4 fed hvidløg
500 g champignon (friske)
4 tsk Salt
1 tsk Peber
2 spsk Olie
3 spsk paprika
2 tsk hvedemel
3 dl Vand
1 bouillonterning (høns)
1⁄2 l fløde (eller cremefine)

Instruktioner

Løg og hviløg pilles og skæres i små tern
Champignon skæres i skiver
Kalkunbrystet skæres i små stimler.
Kødet brunes i en gryde med olie og krydres med salt og peber under bruningen
Kom nu løg, hvidløg og champignon i gryden og brun med kødet ind til champignon får lidt kulør
Drys paprika og mel over
Tilsæt vand og bouillonterning
Bring det hele i kog
Tilsæt fløde og lad det simre til det får en fin konsistens

Noter

Serveres med kartoffelmos

Det er en ret stor portion, så der er fint med mad til 2 dage ved en familie på 4 personer

Ingen kommentarer:

Send en kommentar